2011. december 27., kedd

Victoria Varrógép a Műszer :)Nagyon erős!!! - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm..
Ezt 600 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Figyelem!!: A gép nem csak nyomokban tartalmaz vasat: )
Eladó a képen látható Victoria Varrógép a Műszer, szép állapotban, Összes tartozékával (cseretalpak orsók tűkészlet )Hordozóbőrönddel.
Ha egy szuper megbízható gépre van szükséged elérhető áron akkor megtaláltad. Amikor kifutóra kerülnek a szebbnél szebb gépek a boltokban, ez a gép csak csendben mosolyog, mivel azok soha nem érhetnek ennek a gépnek a nyomába mert ahhoz anyag kell: )A hasonló árú Singerek a nyomába sem érhetnek. Egyébként a gép a fő érdekessége hogy Nincs benne fogaskerék.. Igen jól hallottad, a rendszere olyan hogy nincs szüksége fogaskerékre jól megvan nélküle. Ebből adódik hogy a szerelő nem tudja azt mondani hogy : "Saaajnoooos eltört a fogaskerék de ezt csak párban lehet cserélni nyolcezer": )A gép ráadásul öntvény házas félfordulatos rendszerű, tiszta fém szerkezetű, beállítva megolajozva várja új gazdáját. És hogy mit tud? Éppen eleget, egyenes varrás változtatható lépéshosszban, cikk-cakk változtatható varrásszélesség, gombvarrás mivel az anyagtovábbító leengedhető. Ez azt hiszem otthoni barkácsoláshoz több mint elég..: ). A hangja csodaszép és ez komoly. Varrógépészeti szempontból érdekesség mivel a bobint elől kell betenni és varráskor a greiffer ház előre hátra mozog, ez adja azt a különleges kellemes hangját. A varrásmintát farmeranyagra csináltam hogy látni lehessen hogy nem egy gyenge gép. "A lánc is olyan erős mint a leggyengébb láncszem. "A gép mivel teljes fémszerkezet közel húsz kilógramm. Úgyhogy ez nem megy tönkre mostanában .. Mert eddig sem ment: )...
A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni... És a működését is elmagyarázom.
Postázási költségek: A vevő  kívánsága szerint "; Törékenyként"; vagy   Vatera futárral...
Vannak még gépek csak tekerj lentebb.
Jó szórakozást jó  licitálást az oldalon.


Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 20:58
. Victoria Varrógép a Műszer :)Nagyon erős!!! - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Fontos